KURSUS JANGKA PENDEK

Senarai Program akan datang

Tiada buat masa sekarang

Program-program Lain

10

AUTOMATION TECHNOLOGY

Kemahiran dalam bidang automasi & robotik. Lebih kepada PLC & Programming. Sijil yang membantu mereka untuk menaik taraf kemahiran dalam bidang automasi.

INDUSTRIAL ELECTRONICS

Kemahiran dalam bidang elektronik. Program yang sangat meluas. Sesuai kepada mereka yang ingin menceburi dalam bidang elektrikal. Sijil yang boleh diguna pakai dalam industri.

1
3

CALIBRATION & INSTRUMENTATION TECHNOLOGY

Kemahiran & Persijilan dalam bidang kalibrasi dan instrumen. Kalibrasi peralatan yang diguna pakai dalam industri serta membuat selenggara terhadap alatan yang digunakan.

AUTOCAD

3
4

CNC MACHINING

Kemahiran Pemesinan AM yang seringkali digunakan di dalam industri. Sijil Tambahan dalam pemesinan am yang boleh diguna pakai di dalam industri.

INDUSTRIAL ENGINEERING / OSH

Program Latihan yang Berkaitan Dengan Keselamatan & Kesihatan, Memenuhi Keperluan Syarikat yang Memerlukan Lesen Dalam Operasi.

7
9

WELDING TECHNOLOGY

Kemahiran Dalam Bidang Kimpalan, Membantu Pekerja-Pekerja Menambah Iimu dan Kemahiran Dalam Bidang Kimpalan, Serta dapat menambah Sijil dalam Bidang Kimpalan Untuk Diguna Pakai Dalam Bidang Industri.

CAD/CAM

Teknologi Baru yang diguna pakai dalam Industri 4.0. Sijil tambahan bagi mereka yang mahukan kemahiran tambahan dalam bidang dalam bidang CadCam.

2
1

ELECTRICAL TECHNOLOGY

Kemahiran dalam bidang elektrikal. Program yang sangat meluas. Sesuai kepada mereka yang ingin menceburi dalam bidang elektrikal. Sijil yang boleh diguna pakai dalam industri.

INFORMATION & COMMUNICATING TECHNOLOGY

Kemahiran Dalam Bidang Informasi & Komunikasi, Serta Sijil Dalam Bidang Penguasaan Perkomputeran.

5
6

MAINTENANCE TECHNOLOGY

Kemahiran dalam bidang penyelenggaraan. Sesuai bagi mereka yang bekerja dalam sektor selenggara kerana ianya merangkumi banyak modul mengenai penyelenggaraan.

SOFT SKILLS PROGRAMME

Kemahiran dalam pengurusan yang sering diperlukan sesebuah syarikat untuk memastikan syarikat beroperasi dengan lebih lancar. Sijil yang boleh diguna pakai dalam kebanyakan pengurusan.

8
INQUIRY
close slider